Naarden/Huizen appartementencomplexen Beau Regard, Konigstaete en Fonteinpark

Het luxueuze eigentijdse appartementencomplex Beau Regard werd gerealiseerd in Naarden. De appartementen hebben een fraai uitzicht over de ‘Schootsvelden’: het water-, weide- en bosgebied welke de vestingstad Naarden ter plekke omringt (foto’s 1, 2, 3).
De appartementen hebben een riant terras, een flinke berging en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder.

Eveneens in Naarden ontwierpen wij het appartementencomplex KonigstaeteĀ (foto 4, 5, 6). Konigstaete is een kleinschalig en luxueus appartementengebouw gesitueerd in een rustige eenrichtingslaan. Het complex ligt in een fraaie parktuin welke onder architectuur is aangelegd.

Het door ons in Huizen gerealiseerde appartementencomplex Fonteinpark betreft 16 woningen (foto 7, 8). Het complex is mooi gesitueerd op een kruising van wegen, en het is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Op de kop van het gebouw bevindt zich een penthouse met groot dakterras.

terug naar Wonen