Loenen a/d Vecht uitbreiding woonhuis Oud Over

Oorspronkelijk had dit pand aan het Zandpad in Loenen (Vechtstreek) de functie van biljartkamer voor de nabijgelegen buitenplaats. Met name de huidige woonkamer was hiervoor bedoeld. In de loop der tijd heeft het pand een aantal uitbreidingen ondergaan. Deze uitbreidingen vonden plaats in diverse stijlen waardoor het pand een onevenwichtig uiterlijk heeft gekregen.

De huidige eigenaren wensen meer ruimte. De renovatie en uitbreiding aan de linkerzijde van het pand zal meer harmonie brengen in het uiterlijk van de woning, echter wel met behoud van het eigenzinnige karakter van het pand. Aan de achterkant van het pand zal een nieuw bijgebouw worden gerealiseerd, waardoor het terras een heerlijk beschutte plek wordt, waar optimaal van de uitgestrekte tuin, de vogels en de rust genoten kan worden.

terug naar In uitvoering